Nabeschouwing ADO Den Haag - RKC Waalwijk (2-0) || Eredivisie 2019/2020

Zondag 19 januari 2020 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt ADO Den Haag het zondag 19 januari 2020 om 16:45 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - RKC Waalwijk (2-0)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en RKC Waalwijk is geëindigd in een 2-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Pinas, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. In de 78e minuut moest H. Delcroix van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest RKC Waalwijk verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep ADO Den Haag via een goal van A. Meijers in de 80e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - RKC Waalwijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Pinas met assist van J. Goossens ADO Den Haag 1-0
59' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Meijers voor M. van Buren ADO Den Haag
64' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Vente voor A. Tahiri RKC Waalwijk
67' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Haye voor T. Necid ADO Den Haag
69' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Summerville ADO Den Haag
78' Rode kaart RKC Waalwijk Rode kaart voor H. Delcroix RKC Waalwijk
80' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. Meijers ADO Den Haag 2-0
83' Wissel RKC Waalwijk Wissel M. Meulensteen voor C. Leemans RKC Waalwijk
87' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Ould-Chikh voor C. Summerville ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - RKC Waalwijk
Opstellingen ADO Den Haag - RKC Waalwijk
De opstellingen van ADO Den Haag en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en RKC Waalwijk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.