Nabeschouwing FC Emmen - PEC Zwolle (1-3) || Eredivisie 2019/2020

Vrijdag 30 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt FC Emmen het vrijdag 30 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Pampert in Coevorden.

Via de FC Emmen - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - PEC Zwolle (1-3)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-3 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door N. Bakker, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Johnsen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette T. Bruns zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PEC Zwolle de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de voorsprong voor PEC Zwolle vergroot nadat I. Bel Hassani de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor PEC Zwolle.

LIVE FC Emmen - PEC Zwolle 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Emmen Doelpunt N. Bakker met assist van N. Laursen FC Emmen 1-0
17' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt D. Johnsen PEC Zwolle 1-1
24' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor F. Ugrinic FC Emmen
27' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. Bruns met assist van G. Hamer PEC Zwolle 1-2
36' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Pena FC Emmen
38' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt I. Bel Hassani PEC Zwolle 1-3
54' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor P. Clement PEC Zwolle
65' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor K. Veendorp FC Emmen
71' Wissel FC Emmen Wissel F. Quispel voor H. Bos FC Emmen
76' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Saymak voor I. Bel Hassani PEC Zwolle
76' Wissel PEC Zwolle Wissel Z. Flemming voor T. Bruns PEC Zwolle
77' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor N. Bakker FC Emmen
84' Wissel FC Emmen Wissel W. Marinus voor K. Veendorp FC Emmen
91' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Reijnen voor P. Clement PEC Zwolle
92' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor W. Marinus FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - PEC Zwolle
Opstellingen FC Emmen - PEC Zwolle
De opstellingen van FC Emmen en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.