Nabeschouwing FC Emmen - PSV (1-1) || Eredivisie

Zondag 1 december 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt FC Emmen het zondag 1 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - PSV (1-1)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen FC Emmen en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Schwaab, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. FC Emmen kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Kolar, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 93e minuut kreeg G. Bijl van FC Emmen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Emmen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - PSV
Goals
1
1
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
113
119
Gevaarlijke aanvallen
47
44
Passes
473
600
Overtredingen
18
11
Buitenspel
0
2
Corners
1
7
Wissels
1
2
LIVE FC Emmen - PSV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt PSV Doelpunt D. Schwaab met assist van M. Ihattaren PSV 0-1
48' Gele kaart PSV Gele kaart voor R. Thomas PSV
52' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Kolar met assist van G. Bijl FC Emmen 1-1
67' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor R. Doan PSV
68' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. Sadilek PSV
70' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
70' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Chacon FC Emmen
70' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Bergwijn PSV
81' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor M. Kolar FC Emmen
81' Wissel PSV Wissel K. Mitroglou voor P. Rosario PSV
88' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Malen PSV
93' Tweede gele kaart FC Emmen Tweede gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
Opstellingen FC Emmen - PSV
De opstellingen van FC Emmen en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing FC Emmen - PSV

FC Emmen en PSV treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 14e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - PSV Opstelling FC Emmen Opstelling PSV Live FC Emmen - PSV Live FC Emmen - PSV kijken FC Emmen - PSV kijken Live FC Emmen - PSV stream FC Emmen - PSV Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - PSV Uitslag FC Emmen - PSV Statistieken FC Emmen - PSV Eredivisie 2019/2020 FC Emmen - PSV wedden FC Emmen - PSV gokken FC Emmen - PSV Unibet