Nabeschouwing FC Emmen - Sparta Rotterdam (2-0) || Eredivisie 2019/2020

Zondag 15 december 2019 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt FC Emmen het zondag 15 december 2019 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Sparta Rotterdam (2-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. S. Pena maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Emmen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 29e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het M. de Leeuw van FC Emmen die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van FC Emmen.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Sparta Rotterdam
2
0
LIVE FC Emmen - Sparta Rotterdam 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty FC Emmen Penalty S. Pena FC Emmen 1-0
29' Penalty FC Emmen Penalty M. de Leeuw FC Emmen 2-0
37' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor K. Veendorp FC Emmen
38' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Duarte voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Duarte voor A. Harroui Sparta Rotterdam
50' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Auassar Sparta Rotterdam
72' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Piroe voor L. Faye Sparta Rotterdam
86' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor I. Dervisoglu Sparta Rotterdam
87' Wissel FC Emmen Wissel R. de Vos voor M. Kolar FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Sparta Rotterdam
Opstellingen FC Emmen - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing FC Emmen - Sparta Rotterdam

FC Emmen en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en Sparta Rotterdam elkaar treffen in de Eredivisie.

Winst FC Emmen 0
Winst Sparta Rotterdam 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 15e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 11e plaats.