Nabeschouwing FC Emmen - Vitesse (2-1) || Eredivisie 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt FC Emmen het zondag 3 november 2019 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Vitesse (2-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. de Leeuw, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Laursen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Vitesse de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Dicko. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Vitesse kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joey Kooij, waardoor FC Emmen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Emmen - Vitesse 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. de Leeuw met assist van G. Bijl FC Emmen 1-0
22' Doelpunt FC Emmen Doelpunt N. Laursen FC Emmen 2-0
33' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Dicko Vitesse 2-1
54' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor R. Bazoer Vitesse
60' Wissel Vitesse Wissel J. Lelieveld voor J. Grot Vitesse
69' Wissel Vitesse Wissel O. Darfalou voor B. Linssen Vitesse
69' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor M. Kolar FC Emmen
70' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor O. Darfalou Vitesse
78' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
87' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor M. Clark Vitesse
87' Wissel FC Emmen Wissel A. Jansen voor N. Laursen FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Vitesse
Opstellingen FC Emmen - Vitesse
De opstellingen van FC Emmen en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing FC Emmen - Vitesse

FC Emmen en Vitesse treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 24 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Vitesse favoriet. 1 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Emmen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Emmen 0
Winst Vitesse 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 13e positie staat, terwijl we Vitesse terugvinden op de 4e plaats.