Nabeschouwing FC Twente - PSV (1-1) || Eredivisie

Zaterdag 3 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie neemt FC Twente het zaterdag 3 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Grolsch Veste Stadium in Enschede.

Via de FC Twente - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - PSV (1-1)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen FC Twente en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door K. Nakamura, waarmee FC Twente met 1-0 de leiding nam. PSV kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Dumfries, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - PSV
Goals
1
1
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
3
16
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
66
144
Gevaarlijke aanvallen
17
75
Passes
361
654
Overtredingen
10
15
Buitenspel
1
4
Corners
0
7
Wissels
3
3
LIVE FC Twente - PSV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt FC Twente Doelpunt K. Nakamura met assist van Matos Jose FC Twente 1-0
61' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor Bruma PSV
62' Wissel PSV Wissel M. Ihattaren voor G. Pereiro PSV
65' Doelpunt PSV Doelpunt D. Dumfries met assist van C. Gakpo PSV 1-1
66' Wissel FC Twente Wissel G. Aburjania voor L. Selahi FC Twente
71' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor K. Nakamura FC Twente
76' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Dumfries PSV
83' Wissel FC Twente Wissel J. Pleguezuelo voor G. Roemeratoe FC Twente
84' Wissel PSV Wissel O. Boscagli voor E. Gutierrez PSV
89' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor J. Pleguezuelo FC Twente
Opstellingen FC Twente - PSV
De opstellingen van FC Twente en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Gonzalo Manuel García García
Voorbeschouwing FC Twente - PSV

FC Twente en PSV treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat FC Twente en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Twente - PSV Opstelling FC Twente Opstelling PSV Live FC Twente - PSV Live FC Twente - PSV kijken FC Twente - PSV kijken Live FC Twente - PSV stream FC Twente - PSV Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - PSV Uitslag FC Twente - PSV Statistieken FC Twente - PSV Eredivisie 2019/2020 FC Twente - PSV wedden FC Twente - PSV gokken FC Twente - PSV Unibet