Nabeschouwing FC Utrecht - PSV (3-0) || Eredivisie

Zaterdag 19 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie neemt FC Utrecht het zaterdag 19 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - PSV (3-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en PSV is onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door S. van de Streek, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. In de 68e minuut moest N. Viergever van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Danny Makkelie een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest PSV verder met een speler minder. In de 74e minuut moest PSV verder met een man minder nadat J. Hendrix een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte A. Maher de voorsprong door in de 82e minuut de 2-0 te scoren voor FC Utrecht. In de 93e minuut volgde een derde treffer van FC Utrecht, waarmee S. Klaiber zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Makkelie, waardoor FC Utrecht dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - PSV
Goals
3
0
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
0
2
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
17
6
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
107
124
Gevaarlijke aanvallen
44
46
Passes
430
570
Overtredingen
10
11
Buitenspel
1
0
Corners
6
2
Wissels
3
4
LIVE FC Utrecht - PSV 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek FC Utrecht 1-0
68' Rode kaart PSV Rode kaart voor N. Viergever PSV
70' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Dumfries PSV
72' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor R. Doan PSV
74' Rode kaart PSV Rode kaart voor J. Hendrix PSV
76' Wissel FC Utrecht Wissel U. Emanuelson voor B. Ramselaar FC Utrecht
78' Wissel PSV Wissel K. Mitroglou voor M. Ihattaren PSV
80' Wissel FC Utrecht Wissel G. Troupée voor J. van Overeem FC Utrecht
82' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt A. Maher met assist van S. Gustafson FC Utrecht 2-0
86' Wissel PSV Wissel É. Gutiérrez voor P. Rosario PSV
93' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Klaiber met assist van U. Emanuelson FC Utrecht 3-0
Opstellingen FC Utrecht - PSV
De opstellingen van FC Utrecht en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach John van den Brom
Voorbeschouwing FC Utrecht - PSV

FC Utrecht en PSV treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Utrecht en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Utrecht 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Utrecht op een 6e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Utrecht - PSV Opstelling FC Utrecht Opstelling PSV Live FC Utrecht - PSV Live FC Utrecht - PSV kijken FC Utrecht - PSV kijken Live FC Utrecht - PSV stream FC Utrecht - PSV Fox Sports Nabeschouwing FC Utrecht - PSV Uitslag FC Utrecht - PSV Statistieken FC Utrecht - PSV Eredivisie 2019/2020 FC Utrecht - PSV wedden FC Utrecht - PSV gokken FC Utrecht - PSV Unibet