Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht (1-1) || Eredivisie

Zondag 18 augustus 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt Feyenoord het zondag 18 augustus 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam.

Via de Feyenoord - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht (1-1)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door I. Abass, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. Feyenoord kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Haps, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - FC Utrecht
Goals
1
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
14
16
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
137
88
Gevaarlijke aanvallen
62
36
Passes
502
395
Overtredingen
9
21
Buitenspel
0
2
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Feyenoord - FC Utrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt I. Abass FC Utrecht 0-1
32' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor I. Abass FC Utrecht
46' Wissel Feyenoord Wissel Edgar Ie voor J. van der Heijden Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel L. Fer voor S. Larsson Feyenoord
51' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Haps met assist van S. Berghuis Feyenoord 1-1
61' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor A. Maher FC Utrecht
64' Wissel FC Utrecht Wissel V. Cerny voor I. Abass FC Utrecht
70' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. Gustafson FC Utrecht
72' Wissel FC Utrecht Wissel U. Emanuelson voor R. Strieder FC Utrecht
84' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor R. Karsdorp Feyenoord
84' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor G. Kerk FC Utrecht
Opstellingen Feyenoord - FC Utrecht
De opstellingen van Feyenoord en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach John van den Brom
Basiselftal FC Utrecht
# Speler Pos.
16 Maarten Paes K
17 Sean Klaiber V
14 Willem Janssen V
3 Justin Hoogma V
5 Leon Guwara V
6 Adam Maher M
10 Simon Gustafson M
15 Rico Strieder M
7 Gyrano Kerk A
21 Issah Abass A
19 Patrick Joosten A
Voorbeschouwing Feyenoord - FC Utrecht

Feyenoord en FC Utrecht treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en FC Utrecht elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 0
Winst FC Utrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 13e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord - FC Utrecht Opstelling Feyenoord Opstelling FC Utrecht Live Feyenoord - FC Utrecht Live Feyenoord - FC Utrecht kijken Feyenoord - FC Utrecht kijken Live Feyenoord - FC Utrecht stream Feyenoord - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht Uitslag Feyenoord - FC Utrecht Statistieken Feyenoord - FC Utrecht Eredivisie 2019/2020 Feyenoord - FC Utrecht wedden Feyenoord - FC Utrecht gokken Feyenoord - FC Utrecht Unibet