Nabeschouwing Feyenoord - SC Heerenveen (3-1) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt Feyenoord het zaterdag 18 januari 2020 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - SC Heerenveen (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en SC Heerenveen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Sinisterra, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Jorgensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee N. Jorgensen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 31 minuten deed J. Veerman iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van SC Heerenveen werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor SC Heerenveen echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - SC Heerenveen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Sinisterra met assist van S. Berghuis Feyenoord 1-0
17' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jorgensen met assist van J. Toornstra Feyenoord 2-0
20' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Botteghin Feyenoord
26' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jorgensen met assist van O. Kokcu Feyenoord 3-0
31' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. Veerman SC Heerenveen 3-1
34' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor I. Dresevic SC Heerenveen
42' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
44' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor R. Kongolo SC Heerenveen
64' Wissel Feyenoord Wissel S. Larsson voor L. Sinisterra Feyenoord
66' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Halilovic voor C. Ejuke SC Heerenveen
80' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Espejord voor J. Bruijn SC Heerenveen
80' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Hajal voor R. Kongolo SC Heerenveen
90' Wissel Feyenoord Wissel R. Tapia voor O. Kokcu Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - SC Heerenveen
Opstellingen Feyenoord - SC Heerenveen
De opstellingen van Feyenoord en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.