Nabeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag (1-0) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt Fortuna Sittard het zaterdag 9 november 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door A. Ciss, waarmee Fortuna Sittard met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Fortuna Sittard dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Fortuna Sittard.

LIVE Fortuna Sittard - ADO Den Haag 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor M. Kramer ADO Den Haag
40' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. Ciss met assist van M. Angha Fortuna Sittard 1-0
46' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Necid voor M. Kramer ADO Den Haag
47' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor B. Ninaj Fortuna Sittard
57' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Necid ADO Den Haag
63' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Haye voor E. Hooi ADO Den Haag
67' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Bakker ADO Den Haag
78' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Carbonell voor B. Sambou Fortuna Sittard
78' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor D. Bakker ADO Den Haag
84' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Immers ADO Den Haag
85' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Malone ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - ADO Den Haag
Opstellingen Fortuna Sittard - ADO Den Haag
De opstellingen van Fortuna Sittard en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag

Fortuna Sittard en ADO Den Haag treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 3 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fortuna Sittard te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fortuna Sittard. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fortuna Sittard 0
Winst ADO Den Haag 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard op een 16e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 14e plaats.