Nabeschouwing Fortuna Sittard - VVV Venlo (4-1) || Eredivisie

Zaterdag 26 oktober 2019 - 20:15 uur

In de Eredivisie neemt Fortuna Sittard het zaterdag 26 oktober 2019 om 20:15 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - VVV Venlo (4-1)

Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie geëindigd in een 4-1 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Diemers, waarmee Fortuna Sittard met 1-0 de leiding nam. Fortuna Sittard vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Diemers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Fortuna Sittard, waarmee A. Ciss zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 72 minuten deed J. Opoku iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van VVV-Venlo werd verkleind tot 3-1. In de 87e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Fortuna Sittard speler M. Diemers.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Makkelie bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Fortuna Sittard.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - VVV Venlo
Goals
4
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
18
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
91
112
Gevaarlijke aanvallen
24
56
Passes
366
412
Overtredingen
10
12
Buitenspel
2
0
Corners
1
13
Wissels
3
3
LIVE Fortuna Sittard - VVV Venlo 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt M. Diemers Fortuna Sittard 1-0
26' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt M. Diemers Fortuna Sittard 2-0
29' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor E. Linthorst VVV-Venlo
46' Wissel Fortuna Sittard Wissel C. Harries voor C. Essers Fortuna Sittard
50' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. Ciss Fortuna Sittard 3-0
57' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor L. Cattermole VVV-Venlo
72' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku met assist van R. Neudecker VVV-Venlo 3-1
78' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Sinclair voor H. Wright VVV-Venlo
80' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Carbonell voor B. Sambou Fortuna Sittard
84' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
86' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor T. Pachonik VVV-Venlo
87' Penalty Fortuna Sittard Penalty M. Diemers Fortuna Sittard 4-1
89' Wissel Fortuna Sittard Wissel V. Damascan voor M. Diemers Fortuna Sittard
Opstellingen Fortuna Sittard - VVV Venlo
De opstellingen van Fortuna Sittard en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Sjors Ultee
Basiselftal Fortuna Sittard
# Speler Pos.
77 Alexei Koşelev K
12 Clint Essers V
2 Martin Angha-Lötscher V
4 Branislav Ňinaj V
35 George Cox V
6 Jorrit Smeets M
14 Tesfaldet Tekie M
15 Felix Passlack M
10 Mark Diemers M
20 Amadou Ciss M
9 Bassala Sambou A
Formatie 4-3-3
Coach Robert Maaskant
Voorbeschouwing Fortuna Sittard - VVV Venlo

Fortuna Sittard en VVV Venlo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fortuna Sittard en VVV Venlo elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Sittard 0
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard op een 17e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fortuna Sittard - VVV Venlo Opstelling Fortuna Sittard Opstelling VVV Venlo Live Fortuna Sittard - VVV Venlo Live Fortuna Sittard - VVV Venlo kijken Fortuna Sittard - VVV Venlo kijken Live Fortuna Sittard - VVV Venlo stream Fortuna Sittard - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Sittard - VVV Venlo Uitslag Fortuna Sittard - VVV Venlo Statistieken Fortuna Sittard - VVV Venlo Eredivisie 2019/2020 Fortuna Sittard - VVV Venlo wedden Fortuna Sittard - VVV Venlo gokken Fortuna Sittard - VVV Venlo Unibet