Nabeschouwing Heracles - Willem II (4-1) || Eredivisie

Zondag 15 september 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt Heracles het zondag 15 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Willem II (4-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 4-1 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door C. Dessers, waarmee Heracles met 1-0 de leiding nam. Willem II kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Pavlidis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette C. Dessers zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Heracles de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Heracles vergroot nadat S. van der Water de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 63e minuut wist Mauro Junior namens Heracles de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joey Kooij en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Heracles.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Willem II
Goals
4
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
96
114
Gevaarlijke aanvallen
38
42
Passes
360
436
Overtredingen
16
14
Buitenspel
2
1
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Heracles - Willem II 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Heracles Doelpunt C. Dessers met assist van T. Breukers Heracles 1-0
33' Doelpunt Willem II Doelpunt V. Pavlidis met assist van M. Tresor Ndayishimiye Willem II 1-1
41' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. Peters Willem II
42' Doelpunt Heracles Doelpunt C. Dessers met assist van Mauro Junior Heracles 2-1
51' Gele kaart Willem II Gele kaart voor P. Llonch Willem II
55' Doelpunt Heracles Doelpunt S. van der Water met assist van A. Merkel Heracles 3-1
62' Wissel Willem II Wissel P. Gladon voor M. Kohlert Willem II
63' Doelpunt Heracles Doelpunt Mauro Junior Heracles 4-1
65' Wissel Willem II Wissel J. R. Quinonez Ruiz voor P. Llonch Willem II
69' Wissel Willem II Wissel E. Kabangu voor M. Tresor Ndayishimiye Willem II
76' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Saddiki Willem II
82' Wissel Heracles Wissel J. Cijntje voor S. van der Water Heracles
87' Wissel Heracles Wissel T. Bijleveld voor Mauro Junior Heracles
90' Wissel Heracles Wissel D. dos Santos voor J. Konings Heracles
Opstellingen Heracles - Willem II
De opstellingen van Heracles en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Heracles - Willem II

Heracles en Willem II treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Heracles en Willem II elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst Willem II 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 13e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - Willem II Opstelling Heracles Opstelling Willem II Live Heracles - Willem II Live Heracles - Willem II kijken Heracles - Willem II kijken Live Heracles - Willem II stream Heracles - Willem II Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Willem II Uitslag Heracles - Willem II Statistieken Heracles - Willem II Eredivisie 2019/2020 Heracles - Willem II wedden Heracles - Willem II gokken Heracles - Willem II Unibet