Nabeschouwing PSV - VVV Venlo (4-1) || Eredivisie

Zondag 6 oktober 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt PSV het zondag 6 oktober 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - VVV Venlo (4-1)

Het Eredivisie duel tussen PSV en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 4-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door S. Bergwijn, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Dumfries op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee D. Malen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 73 minuten deed T. Pachonik iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van VVV-Venlo werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist D. Malen namens PSV de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Allard Lindhout bij een 4-1 eindstand in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken PSV - VVV Venlo
Goals
4
1
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
79
54
Gevaarlijke aanvallen
36
19
Passes
734
300
Overtredingen
8
10
Buitenspel
3
1
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE PSV - VVV Venlo 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor Bruma PSV
60' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor T. Kirschbaum VVV-Venlo
61' Doelpunt PSV Doelpunt S. Bergwijn met assist van D. Dumfries PSV 1-0
65' Doelpunt PSV Doelpunt D. Dumfries met assist van S. Bergwijn PSV 2-0
67' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Sinclair voor J. Yeboah VVV-Venlo
70' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van C. Gakpo PSV 3-0
73' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt T. Pachonik VVV-Venlo 3-1
80' Wissel PSV Wissel K. Mitroglou voor R. Doan PSV
85' Wissel PSV Wissel R. Thomas voor E. Gutierrez PSV
86' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van S. Bergwijn PSV 4-1
87' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Soriano voor H. Wright VVV-Venlo
87' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Neudecker voor L. Cattermole VVV-Venlo
Opstellingen PSV - VVV Venlo
De opstellingen van PSV en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Robert Maaskant
Voorbeschouwing PSV - VVV Venlo

PSV en VVV Venlo treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en VVV Venlo elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 2e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
PSV - VVV Venlo Opstelling PSV Opstelling VVV Venlo Live PSV - VVV Venlo Live PSV - VVV Venlo kijken PSV - VVV Venlo kijken Live PSV - VVV Venlo stream PSV - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing PSV - VVV Venlo Uitslag PSV - VVV Venlo Statistieken PSV - VVV Venlo Eredivisie 2019/2020 PSV - VVV Venlo wedden PSV - VVV Venlo gokken PSV - VVV Venlo Unibet