Nabeschouwing RKC Waalwijk - PEC Zwolle (0-0) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 8 februari 2020 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2019/2020 neemt RKC Waalwijk het zaterdag 8 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - PEC Zwolle (0-0)

De Eredivisie 2019/2020 wedstrijd tussen RKC Waalwijk en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren RKC Waalwijk en PEC Zwolle gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - PEC Zwolle
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
111
84
Gevaarlijke aanvallen
55
35
Passes
448
507
Overtredingen
12
12
Buitenspel
1
2
Corners
2
4
Wissels
3
2
LIVE RKC Waalwijk - PEC Zwolle 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor J. Gaari RKC Waalwijk
33' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Strieder PEC Zwolle
62' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor T. Lam PEC Zwolle
68' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Elbers voor D. Maatsen RKC Waalwijk
68' Wissel PEC Zwolle Wissel V. van Crooij voor M. van Duinen PEC Zwolle
71' Wissel RKC Waalwijk Wissel A. Tahiri voor R. van der Venne RKC Waalwijk
76' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Ghoochannejhad voor L. Thy PEC Zwolle
85' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor P. Quasten RKC Waalwijk
87' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Vente voor M. Bilate RKC Waalwijk
88' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor T. Reijnders RKC Waalwijk
92' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor G. Hamer PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - PEC Zwolle
Opstellingen RKC Waalwijk - PEC Zwolle
De opstellingen van RKC Waalwijk en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RKC Waalwijk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Formatie 5-3-2
Basiselftal PEC Zwolle
# Speler Pos.
16 Michael Zetterer K
38 Gustavo Hamer V
2 Bram van Polen V
15 Sam Kersten V
3 Thomas Lam V
5 Kenneth Paal V
13 Rico Strieder M
4 Yuta Nakayama M
22 Pelle Clement M
10 Lennart Thy A
9 Mike van Duinen A
Voorbeschouwing RKC Waalwijk - PEC Zwolle

RKC Waalwijk en PEC Zwolle treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 15 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 2 keer wist de ploeg van RKC Waalwijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RKC Waalwijk. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst RKC Waalwijk 0
Winst PEC Zwolle 2
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RKC Waalwijk op een 18e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 15e plaats.

Tags
RKC Waalwijk - PEC Zwolle Opstelling RKC Waalwijk Opstelling PEC Zwolle Live RKC Waalwijk - PEC Zwolle Live RKC Waalwijk - PEC Zwolle kijken RKC Waalwijk - PEC Zwolle kijken Live RKC Waalwijk - PEC Zwolle stream RKC Waalwijk - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing RKC Waalwijk - PEC Zwolle Uitslag RKC Waalwijk - PEC Zwolle Statistieken RKC Waalwijk - PEC Zwolle Eredivisie 2019/2020 RKC Waalwijk - PEC Zwolle wedden RKC Waalwijk - PEC Zwolle gokken RKC Waalwijk - PEC Zwolle Unibet