Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord (1-1) || Eredivisie

Zondag 11 augustus 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt SC Heerenveen het zondag 11 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord (1-1)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 13e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Odgaard van SC Heerenveen via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 47e minuut voor dat Feyenoord via S. Berghuis op 0-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte I. Dresevic namens SC Heerenveen in de 80e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Feyenoord
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
116
113
Gevaarlijke aanvallen
52
32
Passes
447
487
Overtredingen
15
14
Buitenspel
0
2
Corners
1
1
Wissels
2
3
LIVE SC Heerenveen - Feyenoord 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Penalty gemist SC Heerenveen Penalty gemist J. Odgaard SC Heerenveen
47' Penalty Feyenoord Penalty S. Berghuis Feyenoord 0-1
60' Wissel Feyenoord Wissel Y. Ayoub voor O. Kokcu Feyenoord
60' Wissel Feyenoord Wissel L. Narsingh voor L. Sinisterra Feyenoord
66' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor R. Karsdorp Feyenoord
78' Wissel SC Heerenveen Wissel A. van der Heide voor C. Ejuke SC Heerenveen
78' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Ras voor J. Bruijn SC Heerenveen
80' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt I. Dresevic met assist van S. Botman SC Heerenveen 1-1
Opstellingen SC Heerenveen - Feyenoord
De opstellingen van SC Heerenveen en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Johnny Jansen
Voorbeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord

SC Heerenveen en Feyenoord treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en Feyenoord elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 0
Winst Feyenoord 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 6e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SC Heerenveen - Feyenoord Opstelling SC Heerenveen Opstelling Feyenoord Live SC Heerenveen - Feyenoord Live SC Heerenveen - Feyenoord kijken SC Heerenveen - Feyenoord kijken Live SC Heerenveen - Feyenoord stream SC Heerenveen - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord Uitslag SC Heerenveen - Feyenoord Statistieken SC Heerenveen - Feyenoord Eredivisie 2019/2020 SC Heerenveen - Feyenoord wedden SC Heerenveen - Feyenoord gokken SC Heerenveen - Feyenoord Unibet