Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard (1-1) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2019/2020 neemt Sparta Rotterdam het zaterdag 25 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard (1-1)

De Eredivisie 2019/2020 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door V. Damascan, waarmee Fortuna Sittard met 0-1 de leiding nam. Sparta Rotterdam kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Mattheij, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
136
117
Gevaarlijke aanvallen
88
48
Passes
438
438
Overtredingen
15
6
Buitenspel
2
3
Corners
11
1
Wissels
2
2
LIVE Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt V. Damascan met assist van M. Diemers Fortuna Sittard 0-1
33' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor S. Fortuna Sittard
54' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor J. Smeets Fortuna Sittard
63' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Y. El Kachati voor D. Rigo Sparta Rotterdam
63' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. Piroe Sparta Rotterdam
73' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt J. Mattheij met assist van M. Rayhi Sparta Rotterdam 1-1
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Duarte voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
80' Wissel Fortuna Sittard Wissel B. Sambou voor V. Damascan Fortuna Sittard
82' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Carbonell voor A. Ciss Fortuna Sittard
93' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor B. Sambou Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
Opstellingen Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Henk Fraser
Wissels Sparta Rotterdam
# Speler Pos.
20 Tim Coremans K
30 Michael Fabrie K
12 Khalid Karami V
16 Lassana Faye V
15 Deroy Duarte M
13 A
Formatie 4-4-1-1
Coach Sjors Ultee
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard

Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard in de Eredivisie vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Rotterdam 0
Winst Fortuna Sittard 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 11e positie staat, terwijl we Fortuna Sittard terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard Opstelling Sparta Rotterdam Opstelling Fortuna Sittard Live Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard Live Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard kijken Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard kijken Live Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard stream Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard Fox Sports Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard Uitslag Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard Statistieken Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard Eredivisie 2019/2020 Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard wedden Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard gokken Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard Unibet