Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles (0-0) || Eredivisie 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt Sparta Rotterdam het zondag 8 december 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles (0-0)

De Eredivisie 2019/2020 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Heracles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Konings in de 90e minuut, waardoor Heracles Almelo met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Heracles, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Richard Martens voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Sparta Rotterdam - Heracles 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. Mattheij Sparta Rotterdam
25' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor O. Kiomourtzoglou Heracles Almelo
55' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Osman Heracles Almelo
59' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Duarte voor A. Harroui Sparta Rotterdam
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Duarte voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
77' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Piroe voor I. Dervisoglu Sparta Rotterdam
82' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Duarte Sparta Rotterdam
85' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Konings voor D. dos Santos Heracles Almelo
89' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Bijleveld voor Mauro Junior Heracles Almelo
90' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor J. Konings Heracles Almelo
91' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Propper Heracles Almelo
94' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor L. Faye Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Heracles
Opstellingen Sparta Rotterdam - Heracles
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.