Nabeschouwing Vitesse - FC Utrecht (2-1) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt Vitesse het zaterdag 5 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - FC Utrecht (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Clark, waarmee Vitesse met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Maher, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette T. Matavz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vitesse de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Björn Kuipers, waardoor Vitesse dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitesse - FC Utrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Clark met assist van O. Tannane Vitesse 1-0
36' Wissel Vitesse Wissel N. Foor voor O. Tannane Vitesse
38' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt A. Maher met assist van B. Ramselaar FC Utrecht 1-1
46' Wissel FC Utrecht Wissel J. Bahebeck voor I. Abass FC Utrecht
63' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor W. Janssen FC Utrecht
68' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Matavz met assist van M. Clark Vitesse 2-1
69' Wissel Vitesse Wissel J. Grot voor N. Dicko Vitesse
70' Wissel FC Utrecht Wissel U. Emanuelson voor B. Ramselaar FC Utrecht
76' Wissel FC Utrecht Wissel V. Cerny voor S. van de Streek FC Utrecht
87' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor R. Bazoer Vitesse
88' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor T. Buitink Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - FC Utrecht
Opstellingen Vitesse - FC Utrecht
De opstellingen van Vitesse en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.