Nabeschouwing Vitesse - VVV Venlo (3-0) || Eredivisie 2019/2020

Zondag 22 december 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt Vitesse het zondag 22 december 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - VVV Venlo (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door R. Bazoer, waarmee Vitesse met 1-0 de leiding nam. Vitesse vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Matavz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Vitesse, waarmee B. Linssen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Siemen Mulder, waardoor Vitesse dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - VVV Venlo
3
0
LIVE Vitesse - VVV Venlo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor E. Linthorst VVV-Venlo
27' Doelpunt Vitesse Doelpunt R. Bazoer met assist van N. Foor Vitesse 1-0
30' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Matavz met assist van D. Doekhi Vitesse 2-0
31' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
55' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor C. Kum VVV-Venlo
61' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Janssen voor E. Linthorst VVV-Venlo
61' Wissel VVV-Venlo Wissel H. Wright voor E. Soriano VVV-Venlo
71' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Linssen met assist van R. Bazoer Vitesse 3-0
75' Wissel Vitesse Wissel P. Vroegh voor N. Foor Vitesse
80' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Yeboah voor J. Sinclair VVV-Venlo
82' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor N. Dicko Vitesse
86' Wissel Vitesse Wissel Y. Oukili voor R. Bazoer Vitesse
89' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor T. Buitink Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - VVV Venlo
Opstellingen Vitesse - VVV Venlo
De opstellingen van Vitesse en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.