Nabeschouwing VVV Venlo - FC Emmen (2-0) || Eredivisie

Zaterdag 7 december 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het zaterdag 7 december 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Seacon Stadion De Koel (Venlo) in .

Via de VVV Venlo - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Emmen (2-0)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 2-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Opoku, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. In de 71e minuut moest L. Burnet van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Christiaan Bax een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Emmen verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep VVV-Venlo via een goal van P. van Ooijen in de 95e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor VVV Venlo.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Emmen
Goals
2
0
Balbezit
35%
65%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
20
12
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
91
143
Gevaarlijke aanvallen
55
37
Passes
320
596
Overtredingen
17
13
Corners
5
3
Wissels
2
3
LIVE VVV Venlo - FC Emmen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku met assist van T. Pachonik VVV-Venlo 1-0
42' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Roseler VVV-Venlo
46' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor M. Kolar FC Emmen
59' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
67' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Yeboah voor J. Opoku VVV-Venlo
71' Rode kaart FC Emmen Rode kaart voor L. Burnet FC Emmen
78' Wissel FC Emmen Wissel R. de Vos voor T. Hiariej FC Emmen
80' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor T. Kirschbaum VVV-Venlo
85' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Neudecker voor J. Sinclair VVV-Venlo
85' Wissel FC Emmen Wissel F. Ugrinic voor M. Chacon FC Emmen
88' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor F. Ugrinic FC Emmen
91' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. de Vos FC Emmen
95' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. van Ooijen met assist van R. Neudecker VVV-Venlo 2-0
Opstellingen VVV Venlo - FC Emmen
De opstellingen van VVV Venlo en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jay Driessen
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Emmen

VVV Venlo en FC Emmen treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en FC Emmen elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst FC Emmen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 16e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
VVV Venlo - FC Emmen Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Emmen Live VVV Venlo - FC Emmen Live VVV Venlo - FC Emmen kijken VVV Venlo - FC Emmen kijken Live VVV Venlo - FC Emmen stream VVV Venlo - FC Emmen Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Emmen Uitslag VVV Venlo - FC Emmen Statistieken VVV Venlo - FC Emmen Eredivisie 2019/2020 VVV Venlo - FC Emmen wedden VVV Venlo - FC Emmen gokken VVV Venlo - FC Emmen Unibet