Nabeschouwing VVV Venlo - FC Twente (2-1) || Eredivisie

Zondag 24 november 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het zondag 24 november 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Seacon Stadion De Koel (Venlo) in .

Via de VVV Venlo - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Twente (2-1)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 2-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door P. van Ooijen, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Soriano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist FC Twente de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Vuckic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Twente kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor VVV Venlo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Twente
Goals
2
1
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
100
124
Gevaarlijke aanvallen
34
38
Passes
307
627
Overtredingen
10
16
Buitenspel
2
2
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE VVV Venlo - FC Twente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor A. Cantalapiedra FC Twente
34' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. van Ooijen met assist van E. Linthorst VVV-Venlo 1-0
36' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Soriano met assist van T. Pachonik VVV-Venlo 2-0
41' Doelpunt FC Twente Doelpunt H. Vuckic met assist van A. Cantalapiedra FC Twente 2-1
58' Wissel FC Twente Wissel G. Aburjania voor J. Espinosa FC Twente
64' Wissel FC Twente Wissel Q. Menig voor K. Nakamura FC Twente
74' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor T. Pachonik VVV-Venlo
81' Wissel FC Twente Wissel E. Berggreen voor J. Latibeaudiere FC Twente
84' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Sinclair voor J. Opoku VVV-Venlo
88' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Yeboah voor E. Soriano VVV-Venlo
93' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
97' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. van Ooijen VVV-Venlo
Opstellingen VVV Venlo - FC Twente
De opstellingen van VVV Venlo en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Twente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jay Driessen
Formatie 4-3-3
Coach Gonzalo Manuel García García
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Twente

VVV Venlo en FC Twente treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en FC Twente elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 17e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
VVV Venlo - FC Twente Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Twente Live VVV Venlo - FC Twente Live VVV Venlo - FC Twente kijken VVV Venlo - FC Twente kijken Live VVV Venlo - FC Twente stream VVV Venlo - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Twente Uitslag VVV Venlo - FC Twente Statistieken VVV Venlo - FC Twente Eredivisie 2019/2020 VVV Venlo - FC Twente wedden VVV Venlo - FC Twente gokken VVV Venlo - FC Twente Unibet