Nabeschouwing VVV Venlo - PSV (1-1) || Eredivisie

Zondag 19 januari 2020 - 12:15 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het zondag 19 januari 2020 om 12:15 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - PSV (1-1)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen VVV Venlo en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 68 minuten. J. Opoku maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee VVV-Venlo vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat PSV het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk D. Dumfries die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - PSV
Goals
1
1
Balbezit
36%
64%
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
124
151
Gevaarlijke aanvallen
46
81
Passes
349
607
Overtredingen
7
9
Buitenspel
0
1
Corners
4
8
Wissels
2
2
LIVE VVV Venlo - PSV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Janssen voor E. Linthorst VVV-Venlo
62' Wissel PSV Wissel J. Hendrix voor C. Gakpo PSV
68' Penalty VVV-Venlo Penalty J. Opoku VVV-Venlo 1-0
73' Wissel PSV Wissel N. Madueke voor Bruma PSV
85' Wissel VVV-Venlo Wissel H. Wright voor J. Sinclair VVV-Venlo
92' Doelpunt PSV Doelpunt D. Dumfries met assist van R. Thomas PSV 1-1
Opstellingen VVV Venlo - PSV
De opstellingen van VVV Venlo en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Hans de Koning
Voorbeschouwing VVV Venlo - PSV

VVV Venlo en PSV treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 16e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 4e plaats.

Tags
VVV Venlo - PSV Opstelling VVV Venlo Opstelling PSV Live VVV Venlo - PSV Live VVV Venlo - PSV kijken VVV Venlo - PSV kijken Live VVV Venlo - PSV stream VVV Venlo - PSV Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - PSV Uitslag VVV Venlo - PSV Statistieken VVV Venlo - PSV Eredivisie 2019/2020 VVV Venlo - PSV wedden VVV Venlo - PSV gokken VVV Venlo - PSV Unibet