Nabeschouwing Willem II - FC Utrecht (1-1) || Eredivisie 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt Willem II het zondag 16 februari 2020 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de Willem II - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - FC Utrecht (1-1)

De Eredivisie 2019/2020 wedstrijd tussen Willem II en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Utrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Bahebeck. Lange tijd leek het erop dat Willem II het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk P. Gladon die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Willem II - FC Utrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt J. Bahebeck met assist van G. Kerk FC Utrecht 0-1
65' Wissel FC Utrecht Wissel J. van Overeem voor J. Bahebeck FC Utrecht
72' Wissel FC Utrecht Wissel B. Ramselaar voor K. Peterson FC Utrecht
78' Gele kaart Willem II Gele kaart voor B. Nieuwkoop Willem II
78' Wissel Willem II Wissel P. Gladon voor D. Dankerlui Willem II
82' Wissel Willem II Wissel M. Vrousai voor C. Nunnely Willem II
88' Wissel Willem II Wissel G. Saglam voor J. Peters Willem II
89' Wissel FC Utrecht Wissel L. Sane voor G. Kerk FC Utrecht
92' Doelpunt Willem II Doelpunt P. Gladon Willem II 1-1
94' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor J. FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - FC Utrecht
Opstellingen Willem II - FC Utrecht
De opstellingen van Willem II en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Willem II - FC Utrecht

Willem II en FC Utrecht treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 18 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Willem II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Willem II 6
Winst FC Utrecht 18
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Willem II op een 5e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 7e plaats.