Nabeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam (4-0) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt Willem II het zaterdag 30 november 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 4-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Willem II kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Nunnely. Willem II vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Tresor Ndayishimiye op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Willem II, waarmee F. Heerkens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Willem II in de 59e minuut, nadat M. Kohlert de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Willem II.

LIVE Willem II - Sparta Rotterdam 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Willem II Doelpunt C. Nunnely met assist van M. Tresor Ndayishimiye Willem II 1-0
24' Doelpunt Willem II Doelpunt M. Tresor Ndayishimiye met assist van C. Nunnely Willem II 2-0
36' Doelpunt Willem II Doelpunt F. Heerkens met assist van J. Peters Willem II 3-0
50' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Auassar Sparta Rotterdam
59' Doelpunt Willem II Doelpunt M. Kohlert met assist van C. Nunnely Willem II 4-0
63' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Dervisoglu voor L. Veldwijk Sparta Rotterdam
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Duarte voor A. Auassar Sparta Rotterdam
78' Wissel Willem II Wissel M. Vrousai voor M. Kohlert Willem II
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Rigo voor B. Smeets Sparta Rotterdam
79' Wissel Willem II Wissel D. Dankerlui voor C. Nunnely Willem II
86' Wissel Willem II Wissel P. Gladon voor V. Pavlidis Willem II
87' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Harroui Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Sparta Rotterdam
Opstellingen Willem II - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Willem II en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.