In de Eredivisie neemt AZ het zondag 5 december 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst AZ Gelijk Winst Sparta Rotterdam
1.44x inzet 4.75x inzet 6.75x inzet
LIVE AZ - Sparta Rotterdam 0-0

Vanaf zondag 5 december 2021 om 14:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd AZ - Sparta Rotterdam volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 8 uur, 46 minuten en 21 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting AZ - Sparta Rotterdam
Opstellingen AZ - Sparta Rotterdam

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AZ - Sparta Rotterdam

AZ en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AZ en Sparta Rotterdam in de Eredivisie vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AZ. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is AZ favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Sparta Rotterdam slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AZ 13
Winst Sparta Rotterdam 1
Gelijkspel 4
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AZ op een 8e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 16e plaats.

Tags
AZ - Sparta Rotterdam Opstelling AZ Opstelling Sparta Rotterdam Live AZ - Sparta Rotterdam Live AZ - Sparta Rotterdam kijken AZ - Sparta Rotterdam kijken Live AZ - Sparta Rotterdam stream AZ - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing AZ - Sparta Rotterdam Uitslag AZ - Sparta Rotterdam Statistieken AZ - Sparta Rotterdam Eredivisie 2021/2022 AZ - Sparta Rotterdam wedden AZ - Sparta Rotterdam gokken AZ - Sparta Rotterdam Unibet