Nabeschouwing FC Twente - Heracles (1-0) || Eredivisie 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt FC Twente het vrijdag 5 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Heracles (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. FC Twente kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Hilgers. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Twente.

LIVE FC Twente - Heracles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Hilgers FC Twente 1-0
31' Wissel Heracles Almelo Wissel I. Azzaoui voor N. Bakboord Heracles Almelo
61' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwolde voor M. Vlap FC Twente
63' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. van Wolfswinkel FC Twente
63' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor K. Sierhuis Heracles Almelo
63' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor M. Sadilek FC Twente
66' Wissel FC Twente Wissel M. Ugalde voor R. van Wolfswinkel FC Twente
66' Wissel FC Twente Wissel J. Pleguezuelo voor M. Hilgers FC Twente
78' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor D. Rots FC Twente
81' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Bakis voor K. Sierhuis Heracles Almelo
81' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Laursen voor D. Burgzorg Heracles Almelo
84' Wissel FC Twente Wissel V. Misidjan voor D. Rots FC Twente
84' Wissel FC Twente Wissel J. Bosch voor R. Zerrouki FC Twente
91' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor G. Quagliata Heracles Almelo
93' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Sierra voor G. Quagliata Heracles Almelo
94' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor L. de la Torre Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Heracles
Opstellingen FC Twente - Heracles
De opstellingen van FC Twente en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ron Jans
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing FC Twente - Heracles

FC Twente en Heracles treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is FC Twente favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Twente 17
Winst Heracles 5
Gelijkspel 8
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 10e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 13e plaats.