In de Eredivisie neemt Feyenoord het zaterdag 25 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Feyenoord - NEC 0-0

Vanaf zaterdag 25 september 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Feyenoord - NEC volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 11 uur, 1 minuten en 56 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - NEC
Opstellingen Feyenoord - NEC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Feyenoord - NEC

Feyenoord en NEC treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en NEC in de Eredivisie vond plaats op 29 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl NEC slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 11
Winst NEC 7
Gelijkspel 4
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 5e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Feyenoord - NEC Opstelling Feyenoord Opstelling NEC Live Feyenoord - NEC Live Feyenoord - NEC kijken Feyenoord - NEC kijken Live Feyenoord - NEC stream Feyenoord - NEC Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - NEC Uitslag Feyenoord - NEC Statistieken Feyenoord - NEC Eredivisie 2021/2022 Feyenoord - NEC wedden Feyenoord - NEC gokken Feyenoord - NEC Unibet