Nabeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle (4-0) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2021/2022 neemt Feyenoord het zondag 21 november 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 4-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. Linssen, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Sinisterra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee B. Linssen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Feyenoord in de 35e minuut, nadat G. Til de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Feyenoord.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - PEC Zwolle
Goals
4
0
Balbezit
64%
36%
Schoten totaal
17
5
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
168
83
Gevaarlijke aanvallen
68
31
Passes
690
388
Overtredingen
0
1
Buitenspel
3
3
Corners
6
2
Wissels
5
4
LIVE Feyenoord - PEC Zwolle 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen met assist van O. Kokcu Feyenoord 1-0
9' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Sinisterra met assist van T. Malacia Feyenoord 2-0
31' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen met assist van L. Sinisterra Feyenoord 3-0
35' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Til Feyenoord 4-0
46' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Pabai voor S. Tedic PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Reijnders voor D. Huiberts PEC Zwolle
61' Wissel PEC Zwolle Wissel T. van den Belt voor M. Saymak PEC Zwolle
61' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Kastaneer voor L. Adzic PEC Zwolle
66' Wissel Feyenoord Wissel C. Dessers voor B. Linssen Feyenoord
67' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor M. Pedersen Feyenoord
67' Wissel Feyenoord Wissel A. Jahanbakhsh voor J. Toornstra Feyenoord
67' Wissel Feyenoord Wissel R. Nelson voor L. Sinisterra Feyenoord
82' Wissel Feyenoord Wissel J. C. Teixeira voor G. Til Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle
Opstellingen Feyenoord - PEC Zwolle
De opstellingen van Feyenoord en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Dick Schreuder
Basiselftal PEC Zwolle
# Speler Pos.
1 Kostas Lamprou K
4 Yuta Nakayama V
15 Sam Kersten V
33 Rav van den Berg V
5 Kenneth Paal M
34 Mees De Wit M
6 Mustafa Saymak M
13 Rico Strieder M
8 Dean Huiberts M
11 Luka Adžić A
9 Slobodan Tedić A
Voorbeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle

Feyenoord en PEC Zwolle treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 13 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl PEC Zwolle slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 11
Winst PEC Zwolle 5
Gelijkspel 2
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 3e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord - PEC Zwolle Opstelling Feyenoord Opstelling PEC Zwolle Live Feyenoord - PEC Zwolle Live Feyenoord - PEC Zwolle kijken Feyenoord - PEC Zwolle kijken Live Feyenoord - PEC Zwolle stream Feyenoord - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle Uitslag Feyenoord - PEC Zwolle Statistieken Feyenoord - PEC Zwolle Eredivisie 2021/2022 Feyenoord - PEC Zwolle wedden Feyenoord - PEC Zwolle gokken Feyenoord - PEC Zwolle Unibet