Voorbeschouwing Feyenoord - SC Heerenveen (0-0) || Eredivisie

Woensdag 22 september 2021 - 21:00 uur

In de Eredivisie neemt Feyenoord het woensdag 22 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Feyenoord Gelijk Winst SC Heerenveen
1.4x inzet 5.1x inzet 7x inzet
LIVE Feyenoord - SC Heerenveen 0-0

Vanaf woensdag 22 september 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Feyenoord - SC Heerenveen volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 9 uur, 30 minuten en 28 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - SC Heerenveen
Opstellingen Feyenoord - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Feyenoord - SC Heerenveen

Feyenoord en SC Heerenveen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 27 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 15
Winst SC Heerenveen 7
Gelijkspel 11
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 5e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Feyenoord - SC Heerenveen Opstelling Feyenoord Opstelling SC Heerenveen Live Feyenoord - SC Heerenveen Live Feyenoord - SC Heerenveen kijken Feyenoord - SC Heerenveen kijken Live Feyenoord - SC Heerenveen stream Feyenoord - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - SC Heerenveen Uitslag Feyenoord - SC Heerenveen Statistieken Feyenoord - SC Heerenveen Eredivisie 2021/2022 Feyenoord - SC Heerenveen wedden Feyenoord - SC Heerenveen gokken Feyenoord - SC Heerenveen Unibet