Nabeschouwing Feyenoord - Sparta Rotterdam (4-0) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Feyenoord het zondag 6 februari 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Sparta Rotterdam (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 4-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Feyenoord kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van O. Kökçü. Feyenoord vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Jahanbakhsh op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee G. Til zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Feyenoord in de 70e minuut, nadat G. Til de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Sparta Rotterdam 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Feyenoord Doelpunt O. Kökçü Feyenoord 1-0
11' Doelpunt Feyenoord Doelpunt A. Jahanbakhsh met assist van L. Sinisterra Feyenoord 2-0
35' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Mijnans voor Y. Namli Sparta Rotterdam
50' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Til Feyenoord 3-0
66' Wissel Feyenoord Wissel C. Dessers voor B. Linssen Feyenoord
68' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Senesi Feyenoord
69' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Pinto voor R. Durmisi Sparta Rotterdam
69' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Engels voor Adrián Dalmau Sparta Rotterdam
70' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Til Feyenoord 4-0
75' Wissel Feyenoord Wissel J. Hendrix voor F. Aursnes Feyenoord
75' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor G. Til Feyenoord
75' Wissel Feyenoord Wissel P. Wålemark voor A. Jahanbakhsh Feyenoord
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Heylen voor A. Auassar Sparta Rotterdam
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. van Mullem voor B. Vriends Sparta Rotterdam
81' Wissel Feyenoord Wissel M. Pedersen voor L. Geertruida Feyenoord
84' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. de Kamps Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Sparta Rotterdam
Opstellingen Feyenoord - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Feyenoord en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.