Nabeschouwing Feyenoord - Vitesse (0-1) || Eredivisie

Zaterdag 15 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt Feyenoord het zaterdag 15 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Vitesse (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door L. Openda, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Vitesse uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Vitesse
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
143
98
Gevaarlijke aanvallen
76
45
Passes
574
415
Overtredingen
9
7
Buitenspel
2
0
Corners
5
4
Wissels
2
4
LIVE Feyenoord - Vitesse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Geertruida Feyenoord
68' Wissel Feyenoord Wissel C. Dessers voor R. Nelson Feyenoord
69' Wissel Vitesse Wissel P. Vroegh voor S. Tronstad Vitesse
69' Doelpunt Vitesse Doelpunt L. Openda Vitesse 0-1
73' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Til Afgekeurd doelpunt vanwege hands G. Til Feyenoord
76' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor A. Jahanbakhsh Feyenoord
79' Wissel Vitesse Wissel D. Huisman voor T. Buitink Vitesse
79' Wissel Vitesse Wissel D. Oroz voor A. Grbic Vitesse
82' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor G. Trauner Feyenoord
89' Wissel Vitesse Wissel T. Hajek voor R. Bazoer Vitesse
91' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor E. Dasa Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Vitesse
Opstellingen Feyenoord - Vitesse
De opstellingen van Feyenoord en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitesse zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Arne Slot
Formatie 3-4-1-2
Coach Thomas Letsch
Voorbeschouwing Feyenoord - Vitesse

Feyenoord en Vitesse treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 17
Winst Vitesse 5
Gelijkspel 11
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 3e positie staat, terwijl we Vitesse terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Feyenoord - Vitesse Opstelling Feyenoord Opstelling Vitesse Live Feyenoord - Vitesse Live Feyenoord - Vitesse kijken Feyenoord - Vitesse kijken Live Feyenoord - Vitesse stream Feyenoord - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - Vitesse Uitslag Feyenoord - Vitesse Statistieken Feyenoord - Vitesse Eredivisie 2021/2022 Feyenoord - Vitesse wedden Feyenoord - Vitesse gokken Feyenoord - Vitesse Unibet