In de Eredivisie neemt Fortuna Sittard het dinsdag 21 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Fortuna Sittard Gelijk Winst Ajax
18x inzet 8.5x inzet 1.14x inzet
LIVE Fortuna Sittard - Ajax 0-0

Vanaf dinsdag 21 september 2021 om 18:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Fortuna Sittard - Ajax volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 23 uur, 8 minuten en 29 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - Ajax
Opstellingen Fortuna Sittard - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fortuna Sittard - Ajax

Fortuna Sittard en Ajax treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 24 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 5 keer wist de ploeg van Fortuna Sittard te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fortuna Sittard. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Sittard 0
Winst Ajax 5
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard op een 15e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Fortuna Sittard - Ajax Opstelling Fortuna Sittard Opstelling Ajax Live Fortuna Sittard - Ajax Live Fortuna Sittard - Ajax kijken Fortuna Sittard - Ajax kijken Live Fortuna Sittard - Ajax stream Fortuna Sittard - Ajax Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Sittard - Ajax Uitslag Fortuna Sittard - Ajax Statistieken Fortuna Sittard - Ajax Eredivisie 2021/2022 Fortuna Sittard - Ajax wedden Fortuna Sittard - Ajax gokken Fortuna Sittard - Ajax Unibet