Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard (4-3) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Go Ahead Eagles het zondag 31 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard (4-3)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 4-3 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Seuntjens, waarmee Fortuna Sittard met 0-1 de leiding nam. Fortuna Sittard vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Rienstra op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Go Ahead Eagles de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Brouwers.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Fortuna Sittard vergroot nadat T. Tekie de 1-3 wist te scoren. In de 61e minuut kwam Go Ahead Eagles weer dichterbij, nadat M. Cardona de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 83e minuut was het I. Cordoba die Go Ahead Eagles weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Go Ahead Eagles aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd J. Kramer die in de 89e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex Bos bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt M. Seuntjens met assist van Z. Flemming Fortuna Sittard 0-1
18' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt B. Rienstra met assist van Z. Flemming Fortuna Sittard 0-2
41' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor I. Cordoba Go Ahead Eagles
53' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. Brouwers Go Ahead Eagles 1-2
55' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt T. Tekie Fortuna Sittard 1-3
61' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Cardona met assist van R. Oratmangoen Go Ahead Eagles 2-3
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
64' Wissel Fortuna Sittard Wissel B. Sambou voor E. Hansson Fortuna Sittard
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Deijl voor M. Cardona Go Ahead Eagles
79' Wissel Fortuna Sittard Wissel T. Noslin voor D. Duarte Fortuna Sittard
83' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt I. Cordoba met assist van J. Kramer Go Ahead Eagles 3-3
85' Wissel Fortuna Sittard Wissel T. Lake voor M. Seuntjens Fortuna Sittard
87' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor O. Heil Go Ahead Eagles
89' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Kramer met assist van P. Rommens Go Ahead Eagles 4-3
93' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor G. Botos Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard
Opstellingen Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.