Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Heracles (4-2) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 18:45 uur



In de Eredivisie 2021/2022 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 16 oktober 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Heracles (4-2)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 4-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door L. Brouwers, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Heracles Almelo kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Vloet, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van M. Knoester kwam Go Ahead Eagles in de 58e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Go Ahead Eagles vergroot nadat L. Brouwers de 3-1 wist te scoren. In de 64e minuut kwam Heracles Almelo weer dichterbij, nadat M. Rente de stand terug wist te brengen naar 3-2. Na 70 minuten werd G. Botos van Go Ahead Eagles met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 86e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het I. Lidberg van Go Ahead Eagles die voortijdig moest vertrekken. Even later in de 98e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 4-2 gezet door M. Deijl van Go Ahead Eagles.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Richard Martens bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Go Ahead Eagles.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Heracles
Goals
4
2
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
2
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
23
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
77
87
Gevaarlijke aanvallen
56
62
Passes
303
377
Overtredingen
8
14
Buitenspel
0
2
Corners
6
6
Wissels
3
4
LIVE Go Ahead Eagles - Heracles 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. Brouwers met assist van P. Rommens Go Ahead Eagles 1-0
43' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Vloet Heracles Almelo 1-1
53' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
58' Eigen doelpunt Go Ahead Eagles Eigen doelpunt M. Knoester Go Ahead Eagles 2-1
62' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. Brouwers met assist van I. Cordoba Go Ahead Eagles 3-1
64' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. Rente Heracles Almelo 3-2
68' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor N. Fadiga Heracles Almelo
70' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor G. Botos Go Ahead Eagles
79' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Laursen voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
80' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Bakis voor L. Schoofs Heracles Almelo
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor I. Cordoba Go Ahead Eagles
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel I. Lidberg voor M. Cardona Go Ahead Eagles
82' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor N. Laursen Heracles Almelo
83' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor O. Heil Go Ahead Eagles
86' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
88' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Amissi voor M. Knoester Heracles Almelo
89' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Deijl voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
90' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Sonnenberg voor D. Burgzorg Heracles Almelo
98' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Deijl met assist van O. Heil Go Ahead Eagles 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Heracles
Opstellingen Go Ahead Eagles - Heracles
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Kees van Wonderen
Wissels Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
23 Andries Noppert K
31 Job Schuurman K
26 Justin Bakker V
20 Mats Deijl V
24 Yacine Bourhane M
19 Ogechika Heil M
27 Jacob Mulenga A
22 Quiermo Dumay A
9 Isac Lidberg A
Formatie 4-2-3-1
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Heracles

Go Ahead Eagles en Heracles treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 8 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 4 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 1
Winst Heracles 4
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 14e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Go Ahead Eagles - Heracles Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling Heracles Live Go Ahead Eagles - Heracles Live Go Ahead Eagles - Heracles kijken Go Ahead Eagles - Heracles kijken Live Go Ahead Eagles - Heracles stream Go Ahead Eagles - Heracles Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Heracles Uitslag Go Ahead Eagles - Heracles Statistieken Go Ahead Eagles - Heracles Eredivisie 2021/2022 Go Ahead Eagles - Heracles wedden Go Ahead Eagles - Heracles gokken Go Ahead Eagles - Heracles Unibet