Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Heerenveen (0-1) || Eredivisie

Vrijdag 13 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 13 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Heerenveen (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. Halilovic, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name SC Heerenveen dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van SC Heerenveen.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - SC Heerenveen
Balbezit
48%
52%
Schoten totaal
12
18
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
103
112
Gevaarlijke aanvallen
54
69
Passes
436
470
Overtredingen
4
4
Buitenspel
2
0
Corners
3
11
Wissels
4
3
LIVE Go Ahead Eagles - SC Heerenveen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Halilovic met assist van J. Veerman SC Heerenveen 0-1
67' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Botos voor L. Brouwers Go Ahead Eagles
67' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Cardona voor M. Berden Go Ahead Eagles
67' Wissel SC Heerenveen Wissel F. Stevanovic voor A. van der Heide SC Heerenveen
73' Wissel SC Heerenveen Wissel S. de Jong voor T. Halilovic SC Heerenveen
73' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Mulenga voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
89' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Hajal voor H. Veerman SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - SC Heerenveen
Opstellingen Go Ahead Eagles - SC Heerenveen
De opstellingen van Go Ahead Eagles en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Kees van Wonderen
Basiselftal Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
1 Warner Hahn K
3 Gerrit Nauber V
5 Bas Edo Kuipers V
20 Mats Deijl V
26 Justin Bakker V
2 Boyd Lucassen M
10 Philippe Rommens M
8 Luuk Brouwers M
7 Martijn Berden M
11 Ragnar Oratmangoen M
9 Isac Lidberg A
Formatie 4-3-3
Coach Johnny Jansen
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
22 Xavier Mous K
23 Jan Bekkema K
2 Syb van Ottele V
35 Djenahro Nunumete M
6 Siem de Jong M
18 Hamdi Akujobi M
30 Stanislav Shopov M
17 Rami Hajal M
8 Benjamin Nygren A
7 Filip Stevanović A
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - SC Heerenveen

Go Ahead Eagles en SC Heerenveen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 3 maart 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 3 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst SC Heerenveen 3
Gelijkspel 3
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Go Ahead Eagles - SC Heerenveen Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling SC Heerenveen Live Go Ahead Eagles - SC Heerenveen Live Go Ahead Eagles - SC Heerenveen kijken Go Ahead Eagles - SC Heerenveen kijken Live Go Ahead Eagles - SC Heerenveen stream Go Ahead Eagles - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Heerenveen Uitslag Go Ahead Eagles - SC Heerenveen Statistieken Go Ahead Eagles - SC Heerenveen Eredivisie 2021/2022 Go Ahead Eagles - SC Heerenveen wedden Go Ahead Eagles - SC Heerenveen gokken Go Ahead Eagles - SC Heerenveen Unibet