In de Eredivisie neemt Heracles het zaterdag 30 oktober 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Heracles - Ajax 0-0

Vanaf zaterdag 30 oktober 2021 om 18:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Heracles - Ajax volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 10 uur, 50 minuten en 7 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Ajax
Opstellingen Heracles - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Heracles - Ajax

Heracles en Ajax treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 23 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Heracles. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 3
Winst Ajax 23
Gelijkspel 6
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 14e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Heracles - Ajax Opstelling Heracles Opstelling Ajax Live Heracles - Ajax Live Heracles - Ajax kijken Heracles - Ajax kijken Live Heracles - Ajax stream Heracles - Ajax Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Ajax Uitslag Heracles - Ajax Statistieken Heracles - Ajax Eredivisie 2021/2022 Heracles - Ajax wedden Heracles - Ajax gokken Heracles - Ajax Unibet