In de Eredivisie neemt Heracles het zaterdag 4 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door J. Veerman, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor SC Heerenveen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Heracles - SC Heerenveen
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
115
91
Gevaarlijke aanvallen
68
41
Passes
464
550
Overtredingen
8
5
Buitenspel
1
0
Corners
5
1
Wissels
4
3
LIVE Heracles - SC Heerenveen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor G. Quagliata Heracles Almelo
48' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor L. de la Torre Heracles Almelo
60' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor S. van Beek SC Heerenveen
68' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Al Hajj voor F. Stevanovic SC Heerenveen
74' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Szoke voor K. Sierhuis Heracles Almelo
75' Wissel SC Heerenveen Wissel S. de Jong voor T. Halilovic SC Heerenveen
75' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Nygren voor A. Musaba SC Heerenveen
79' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. Veerman met assist van B. Nygren SC Heerenveen 0-1
82' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Knoester Heracles Almelo
84' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Roosken voor G. Quagliata Heracles Almelo
84' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Sierra voor N. Laursen Heracles Almelo
91' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Amissi voor D. Burgzorg Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - SC Heerenveen
Opstellingen Heracles - SC Heerenveen
De opstellingen van Heracles en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Frank Wormuth
Formatie 4-2-3-1
Coach Johnny Jansen
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
24 Jaimy Kroesen K
23 Jan Bekkema K
5 Lucas Woudenberg V
14 Ibrahim Drešević V
2 Syb van Ottele V
6 Siem de Jong M
19 Jan Ras M
18 Hamdi Akujobi M
17 Rami Hajal M
21 Rodney Kongolo M
8 Benjamin Nygren A
Voorbeschouwing Heracles - SC Heerenveen

Heracles en SC Heerenveen treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 23 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 16
Winst SC Heerenveen 9
Gelijkspel 7
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 14e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - SC Heerenveen Opstelling Heracles Opstelling SC Heerenveen Live Heracles - SC Heerenveen Live Heracles - SC Heerenveen kijken Heracles - SC Heerenveen kijken Live Heracles - SC Heerenveen stream Heracles - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen Uitslag Heracles - SC Heerenveen Statistieken Heracles - SC Heerenveen Eredivisie 2021/2022 Heracles - SC Heerenveen wedden Heracles - SC Heerenveen gokken Heracles - SC Heerenveen Unibet