In de Eredivisie neemt NEC het zondag 12 september 2021 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Willem II (0-0)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen NEC en Willem II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Brondeel in de 15e minuut, waardoor Willem II met een man minder kwam te staan. Het was NEC dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor NEC, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pol van Boekel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NEC - Willem II
Balbezit
75%
25%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
22
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
146
67
Gevaarlijke aanvallen
92
28
Passes
668
230
Overtredingen
11
12
Corners
10
1
Wissels
4
5
LIVE NEC - Willem II 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Rode kaart Willem II Rode kaart voor J. Brondeel Willem II
17' Wissel Willem II Wissel C. van den Berg voor G. Saglam Willem II
46' Wissel Willem II Wissel N. Michelis voor K. O. Wriedt Willem II
54' Wissel Willem II Wissel M. Svensson voor D. A. Kohn Willem II
59' Gele kaart Willem II Gele kaart voor U. Jenssen Willem II
60' Wissel NEC Wissel E. Tavsan voor J. Bruijn NEC
61' Wissel NEC Wissel M. Mattsson voor M. Duelund NEC
64' Gele kaart Willem II Gele kaart voor P. Llonch Willem II
68' Wissel Willem II Wissel A. Kampetsis voor C. Nunnely Willem II
68' Wissel Willem II Wissel E. Bergstrom voor M. Kohlert Willem II
71' Gele kaart NEC Gele kaart voor E. Tavsan NEC
79' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor A. Akman NEC
79' Wissel NEC Wissel T. Beekman voor D. Proper NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Willem II
Opstellingen NEC - Willem II
De opstellingen van NEC en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Fred Grim
Voorbeschouwing NEC - Willem II

NEC en Willem II treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NEC en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 15 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NEC 10
Winst Willem II 3
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 8e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
NEC - Willem II Opstelling NEC Opstelling Willem II Live NEC - Willem II Live NEC - Willem II kijken NEC - Willem II kijken Live NEC - Willem II stream NEC - Willem II Fox Sports Nabeschouwing NEC - Willem II Uitslag NEC - Willem II Statistieken NEC - Willem II Eredivisie 2021/2022 NEC - Willem II wedden NEC - Willem II gokken NEC - Willem II Unibet