Nabeschouwing SC Cambuur - Feyenoord (2-3) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt SC Cambuur het zondag 24 oktober 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Feyenoord (2-3)

Het Eredivisie duel tussen SC Cambuur en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 2-3 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. Sambissa, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. Feyenoord kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Linssen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette F. Aursnes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Feyenoord de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Sambissa de 2-2 maakte voor SC Cambuur. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Feyenoord dat in de 58e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Malacia de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bas Nijhuis en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Feyenoord.

LIVE SC Cambuur - Feyenoord 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt D. Sambissa met assist van I. Kallon SC Cambuur 1-0
25' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen met assist van M. Pedersen Feyenoord 1-1
45' Doelpunt Feyenoord Doelpunt F. Aursnes met assist van G. Til Feyenoord 1-2
50' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt D. Sambissa met assist van J. Jacobs SC Cambuur 2-2
55' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Toornstra Feyenoord
58' Doelpunt Feyenoord Doelpunt T. Malacia met assist van O. Kokcu Feyenoord 2-3
61' Wissel SC Cambuur Wissel M. Tol voor E. Schouten SC Cambuur
68' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Bangura SC Cambuur
71' Wissel SC Cambuur Wissel R. Uldrikis voor T. Boere SC Cambuur
72' Wissel SC Cambuur Wissel F. Krastev voor R. Maulun SC Cambuur
76' Wissel SC Cambuur Wissel S. Hendriks voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
76' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor J. Jacobs SC Cambuur
84' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor O. Kokcu Feyenoord
92' Wissel Feyenoord Wissel R. Nelson voor L. Sinisterra Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Feyenoord
Opstellingen SC Cambuur - Feyenoord
De opstellingen van SC Cambuur en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.