Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles (5-2) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt SC Cambuur het zaterdag 11 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles (5-2)

Het Eredivisie duel tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 5-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door L. Brouwers, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. SC Cambuur kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Boere, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette T. Boere zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee SC Cambuur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor SC Cambuur vergroot nadat M. Tol de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 56e minuut nadat J. Jacobs namens SC Cambuur de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 75e minuut was het T. Kiss van SC Cambuur wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Go Ahead Eagles mocht I. Cordoba in de 78e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Desmond Makkelie en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van SC Cambuur.

LIVE SC Cambuur - Go Ahead Eagles 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor I. Kallon SC Cambuur
36' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. Brouwers met assist van B. Kuipers Go Ahead Eagles 0-1
45' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt T. Boere met assist van I. Kallon SC Cambuur 1-1
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel I. Cordoba voor O. Heil Go Ahead Eagles
50' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt T. Boere SC Cambuur 2-1
52' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor G. Nauber Go Ahead Eagles
53' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Tol met assist van R. Maulun SC Cambuur 3-1
56' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt J. Jacobs met assist van D. Schmidt SC Cambuur 4-1
58' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Cardona voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
58' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Botos voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
69' Wissel SC Cambuur Wissel T. Kiss voor I. Kallon SC Cambuur
69' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor M. Breij SC Cambuur
75' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt T. Kiss SC Cambuur 5-1
78' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt I. Cordoba met assist van J. Bakker Go Ahead Eagles 5-2
79' Wissel SC Cambuur Wissel F. Krastev voor J. Jacobs SC Cambuur
79' Wissel SC Cambuur Wissel M. Gullit voor M. Tol SC Cambuur
80' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
81' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Paulissen SC Cambuur
82' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Rommens voor M. Berden Go Ahead Eagles
83' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Tuzlacik voor L. Brouwers Go Ahead Eagles
89' Wissel SC Cambuur Wissel J. van der Meer voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Go Ahead Eagles
Opstellingen SC Cambuur - Go Ahead Eagles
De opstellingen van SC Cambuur en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.