In de Eredivisie neemt SC Cambuur het donderdag 23 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Heracles (2-1)

Het Eredivisie duel tussen SC Cambuur en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 2-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Breij, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Hoedemakers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Heracles Almelo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Bakis. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Heracles Almelo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Bos, waardoor SC Cambuur dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Heracles
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Schoten totaal
10
14
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
88
103
Gevaarlijke aanvallen
29
62
Passes
394
368
Overtredingen
15
14
Buitenspel
1
2
Corners
3
10
Wissels
3
4
LIVE SC Cambuur - Heracles 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Breij met assist van J. Jacobs SC Cambuur 1-0
47' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Hoedemakers met assist van T. Boere SC Cambuur 2-0
60' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Bakis voor K. Sierhuis Heracles Almelo
63' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor J. Jacobs SC Cambuur
69' Wissel Heracles Almelo Wissel I. Azzaoui voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
69' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Amissi voor D. Burgzorg Heracles Almelo
76' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Les voor M. Rente Heracles Almelo
78' Wissel SC Cambuur Wissel J. Ter Heide voor D. Schmidt SC Cambuur
86' Wissel SC Cambuur Wissel T. Kiss voor M. Breij SC Cambuur
90' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Bakis Heracles Almelo 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Heracles
Opstellingen SC Cambuur - Heracles
De opstellingen van SC Cambuur en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Henk de Jong
Wissels SC Cambuur
# Speler Pos.
12 Pieter Bos K
31 Brett Minnema K
2 Jasper ter Heide V
18 David Sambissa V
30 Filip Yavorov Krastev M
10 Mitchel Paulissen M
19 Sam Hendriks A
21 Tamás Kiss A
17 Nick Doodeman A
Formatie 4-2-3-1
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing SC Cambuur - Heracles

SC Cambuur en Heracles treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 13 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is SC Cambuur favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SC Cambuur 3
Winst Heracles 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 12e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SC Cambuur - Heracles Opstelling SC Cambuur Opstelling Heracles Live SC Cambuur - Heracles Live SC Cambuur - Heracles kijken SC Cambuur - Heracles kijken Live SC Cambuur - Heracles stream SC Cambuur - Heracles Fox Sports Nabeschouwing SC Cambuur - Heracles Uitslag SC Cambuur - Heracles Statistieken SC Cambuur - Heracles Eredivisie 2021/2022 SC Cambuur - Heracles wedden SC Cambuur - Heracles gokken SC Cambuur - Heracles Unibet