Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Utrecht (0-3) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 23 januari 2022 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Sparta Rotterdam het zondag 23 januari 2022 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Utrecht (0-3)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-3 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Douvikas, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Mahi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van FC Utrecht, waarmee S. van de Streek zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor FC Utrecht dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sparta Rotterdam - FC Utrecht 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt A. Douvikas met assist van S. van de Streek FC Utrecht 0-1
28' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Adrián Dalmau Sparta Rotterdam
41' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Q. Timber FC Utrecht
47' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. Mahi met assist van O. Boussaid FC Utrecht 0-2
48' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. van der Hoorn FC Utrecht
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel B. Smeets voor S. Mijnans Sparta Rotterdam
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Pinto voor A. Meijers Sparta Rotterdam
72' Wissel FC Utrecht Wissel J. van Overeem voor Q. Timber FC Utrecht
72' Wissel FC Utrecht Wissel M. Sylla voor A. Douvikas FC Utrecht
75' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek met assist van M. Sylla FC Utrecht 0-3
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Auassar voor J. de Kamps Sparta Rotterdam
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Engels voor Y. Namli Sparta Rotterdam
81' Wissel FC Utrecht Wissel B. Ramselaar voor O. Boussaid FC Utrecht
90' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Madi voor T. Beugelsdijk Sparta Rotterdam
90' Wissel FC Utrecht Wissel R. Balk voor M. Mahi FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - FC Utrecht
Opstellingen Sparta Rotterdam - FC Utrecht
De opstellingen van Sparta Rotterdam en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.