Nabeschouwing Sparta Rotterdam - SC Cambuur (0-4) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Sparta Rotterdam het zondag 26 september 2021 om 12:15 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - SC Cambuur (0-4)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 0-4 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. Bangura, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Kallon op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee I. Kallon zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 88e minuut werd A. Meijers van Sparta Rotterdam met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sparta Rotterdam het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam SC Cambuur geen gas terug, waardoor in de 94e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Boere.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor SC Cambuur.

LIVE Sparta Rotterdam - SC Cambuur 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt A. Bangura met assist van I. Kallon SC Cambuur 0-1
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Mijnans voor V. van Crooij Sparta Rotterdam
59' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Bangura SC Cambuur
60' Wissel Sparta Rotterdam Wissel K. Goudmijn voor L. Thy Sparta Rotterdam
63' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt I. Kallon met assist van M. Tol SC Cambuur 0-2
72' Wissel SC Cambuur Wissel J. Ter Heide voor D. Schmidt SC Cambuur
72' Wissel SC Cambuur Wissel T. Kiss voor M. Paulissen SC Cambuur
73' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
74' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt I. Kallon met assist van M. Breij SC Cambuur 0-3
75' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Jans voor D. Abels Sparta Rotterdam
75' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Engels voor M. Heylen Sparta Rotterdam
77' Wissel SC Cambuur Wissel J. van der Meer voor M. Tol SC Cambuur
77' Wissel SC Cambuur Wissel D. Sambissa voor A. Bangura SC Cambuur
87' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Breij SC Cambuur
87' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Okoye Sparta Rotterdam
88' Rode kaart Sparta Rotterdam Rode kaart voor A. Meijers Sparta Rotterdam
94' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt T. Boere met assist van R. Maulun SC Cambuur 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - SC Cambuur
Opstellingen Sparta Rotterdam - SC Cambuur
De opstellingen van Sparta Rotterdam en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.