Nabeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam (0-3) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Willem II het zaterdag 6 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam (0-3)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door B. Vriends, waarmee Sparta Rotterdam met 0-1 de leiding nam. Sparta Rotterdam vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Vriends op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Sparta Rotterdam, waarmee E. Emegha zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joey Kooij, waardoor Sparta Rotterdam dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Willem II - Sparta Rotterdam 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt B. Vriends met assist van B. Smeets Sparta Rotterdam 0-1
19' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor S. Mijnans Sparta Rotterdam
26' Gele kaart Willem II Gele kaart voor K. O. Wriedt Willem II
28' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt B. Vriends met assist van S. Mijnans Sparta Rotterdam 0-2
34' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Auassar Sparta Rotterdam
46' Wissel Willem II Wissel R. Meerveld voor D. Saddiki Willem II
62' Wissel Willem II Wissel A. Kampetsis voor M. Kohlert Willem II
62' Wissel Willem II Wissel G. Roemeratoe voor P. Llonch Willem II
71' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Engels voor L. Thy Sparta Rotterdam
77' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Abels Sparta Rotterdam
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel V. van Crooij voor A. Auassar Sparta Rotterdam
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Meijers voor S. Mijnans Sparta Rotterdam
78' Wissel Willem II Wissel J. Yeboah voor M. Svensson Willem II
79' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt E. Emegha met assist van V. van Crooij Sparta Rotterdam 0-3
88' Wissel Sparta Rotterdam Wissel K. Goudmijn voor E. Emegha Sparta Rotterdam
88' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Osman voor B. Smeets Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Sparta Rotterdam
Opstellingen Willem II - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Willem II en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.