Nabeschouwing FC Emmen - FC Volendam (1-1) || Eredivisie 2022/2023

Vrijdag 14 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt FC Emmen het vrijdag 14 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - FC Volendam (1-1)

De Eredivisie 2022/2023 wedstrijd tussen FC Emmen en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door W. Ould Chikh, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. FC Emmen kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. El Messaoudi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Emmen - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel FC Emmen Wissel M. Heylen voor L. Bernadou FC Emmen
46' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor O. Buur FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel A. Douiri voor B. Plat FC Volendam
56' Wissel FC Volendam Wissel D. van Mieghem voor B. Ould-Chikh FC Volendam
63' Wissel FC Volendam Wissel H. Veerman voor I. El Kadiri FC Volendam
64' Doelpunt FC Volendam Doelpunt W. Ould Chikh met assist van C. Eiting FC Volendam 0-1
67' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. El Messaoudi met assist van R. Mendes FC Emmen 1-1
74' Wissel FC Emmen Wissel R. Zivkovic voor A. El Messaoudi FC Emmen
75' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor B. Benamar FC Volendam
87' Wissel FC Emmen Wissel J. Assehnoun voor O. ter Haar Romeny FC Emmen
88' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor A. Douiri FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - FC Volendam
Opstellingen FC Emmen - FC Volendam
De opstellingen van FC Emmen en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Wim Jonk
Voorbeschouwing FC Emmen - FC Volendam

FC Emmen en FC Volendam treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en FC Volendam elkaar treffen in de Eredivisie.

Winst FC Emmen 0
Winst FC Volendam 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 17e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 18e plaats.