Nabeschouwing FC Utrecht - SC Cambuur (0-0) || Eredivisie 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt FC Utrecht het zaterdag 13 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - SC Cambuur (0-0)

De Eredivisie 2022/2023 wedstrijd tussen FC Utrecht en SC Cambuur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FC Utrecht en SC Cambuur gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. SC Cambuur kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Erwin Blank niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE FC Utrecht - SC Cambuur 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor T. Booth FC Utrecht
31' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Uldrikis SC Cambuur
46' Wissel FC Utrecht Wissel C. Bozdogan voor T. Booth FC Utrecht
46' Wissel FC Utrecht Wissel R. Kluivert voor M. Sagnan FC Utrecht
47' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor L. Brouwers FC Utrecht
61' Wissel SC Cambuur Wissel D. Sambissa voor M. Smit SC Cambuur
64' Wissel FC Utrecht Wissel A. Douvikas voor D. Redan FC Utrecht
70' Wissel FC Utrecht Wissel M. Sylla voor H. ter Avest FC Utrecht
75' Wissel FC Utrecht Wissel A. Lottin voor O. Boussaid FC Utrecht
77' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor J. Jacobs SC Cambuur
77' Wissel SC Cambuur Wissel M. Breij voor R. Balk SC Cambuur
85' Wissel SC Cambuur Wissel T. Boere voor R. Uldrikis SC Cambuur
87' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Van der Maarel FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - SC Cambuur
Opstellingen FC Utrecht - SC Cambuur
De opstellingen van FC Utrecht en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Henk Fraser
Coach Henk de Jong
Voorbeschouwing FC Utrecht - SC Cambuur

FC Utrecht en SC Cambuur treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en SC Cambuur in de Eredivisie vond plaats op 5 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 4 keer wist de ploeg van FC Utrecht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Utrecht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Utrecht 3
Winst SC Cambuur 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Utrecht op een 8e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 16e plaats.