Nabeschouwing FC Volendam - Feyenoord (0-2) || Eredivisie 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt FC Volendam het zondag 6 november 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Feyenoord (0-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 0-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Danilo, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Szymanski op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Feyenoord.

LIVE FC Volendam - Feyenoord 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Danilo met assist van J. Dilrosun Feyenoord 0-1
38' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Plat FC Volendam
38' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Q. Hartman Feyenoord
43' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Szymanski met assist van Danilo Feyenoord 0-2
46' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor I. El Kadiri FC Volendam
57' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor R. Muhren FC Volendam
61' Wissel Feyenoord Wissel M. Lopez voor Q. Hartman Feyenoord
61' Wissel Feyenoord Wissel P. Walemark voor Igor Paixao Feyenoord
64' Wissel FC Volendam Wissel J. Blom voor D. van Mieghem FC Volendam
71' Wissel FC Volendam Wissel O. Buur voor X. Mbuyamba FC Volendam
71' Wissel Feyenoord Wissel S. Gimenez voor Danilo Feyenoord
72' Wissel Feyenoord Wissel M. Wieffer voor Q. Timber Feyenoord
80' Wissel FC Volendam Wissel D. Payne voor D. James FC Volendam
80' Wissel FC Volendam Wissel H. Veerman voor G. Oristanio FC Volendam
88' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor W. Ould Chikh FC Volendam
94' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor G. Trauner Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Feyenoord
Opstellingen FC Volendam - Feyenoord
De opstellingen van FC Volendam en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.