Nabeschouwing FC Volendam - SC Heerenveen (1-3) || Eredivisie 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt FC Volendam het zondag 23 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - SC Heerenveen (1-3)

Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-3 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. van Hooijdonk, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. FC Volendam kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Muhren, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette M. Kohlert zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Heerenveen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor SC Heerenveen vergroot nadat A. Sarr de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor SC Heerenveen.

LIVE FC Volendam - SC Heerenveen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor T. Haye SC Heerenveen
24' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. van Hooijdonk SC Heerenveen 0-1
43' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van C. Eiting FC Volendam 1-1
51' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Benamar FC Volendam
46' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Al Hajj voor T. Halilovic SC Heerenveen
46' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Tahiri voor S. Van Ottele SC Heerenveen
50' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor S. Olsson SC Heerenveen
58' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor P. Bochniewicz SC Heerenveen
62' Wissel FC Volendam Wissel I. Nazih voor W. Ould Chikh FC Volendam
62' Wissel FC Volendam Wissel B. Ould-Chikh voor G. Oristanio FC Volendam
67' Wissel FC Volendam Wissel B. Plat voor B. Benamar FC Volendam
71' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. van Mieghem FC Volendam
77' Wissel FC Volendam Wissel J. Blom voor I. El Kadiri FC Volendam
77' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor D. van Mieghem FC Volendam
85' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Kohlert met assist van T. Haye SC Heerenveen 1-2
87' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt A. Sarr met assist van S. van Hooijdonk SC Heerenveen 1-3
90' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Ali voor S. Olsson SC Heerenveen
91' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Kaib voor A. Sarr SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - SC Heerenveen
Opstellingen FC Volendam - SC Heerenveen
De opstellingen van FC Volendam en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.