LIVE Feyenoord - FC Twente (0-0) || Eredivisie

Zondag 9 oktober 2022 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt Feyenoord het zondag 9 oktober 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Feyenoord Gelijk Winst FC Twente
1.66x inzet 4.1x inzet 4.8x inzet
LIVE Feyenoord - FC Twente 0-0

Vanaf zondag 9 oktober 2022 om 14:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Feyenoord - FC Twente volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 4 uur, 25 minuten en 25 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - FC Twente
Opstellingen Feyenoord - FC Twente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Feyenoord - FC Twente

Feyenoord en FC Twente treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en FC Twente in de Eredivisie vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl FC Twente slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 15
Winst FC Twente 7
Gelijkspel 9
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 4e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Feyenoord - FC Twente Opstelling Feyenoord Opstelling FC Twente Live Feyenoord - FC Twente Live Feyenoord - FC Twente kijken Feyenoord - FC Twente kijken Live Feyenoord - FC Twente stream Feyenoord - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - FC Twente Uitslag Feyenoord - FC Twente Statistieken Feyenoord - FC Twente Eredivisie 2022/2023 Feyenoord - FC Twente wedden Feyenoord - FC Twente gokken Feyenoord - FC Twente Unibet