Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Cambuur (0-0) || Eredivisie 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt Go Ahead Eagles het zondag 9 oktober 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Cambuur (0-0)

De Eredivisie 2022/2023 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SC Cambuur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Go Ahead Eagles en SC Cambuur gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Go Ahead Eagles, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Edwin van de Graaf niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Go Ahead Eagles - SC Cambuur 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Wissel SC Cambuur Wissel D. Sambissa voor S. van der Water SC Cambuur
63' Wissel SC Cambuur Wissel M. Breij voor J. Jacobs SC Cambuur
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel F. Stokkers voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Tekie voor E. Linthorst Go Ahead Eagles
66' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor T. Tekie Go Ahead Eagles
70' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor O. Edvardsen Go Ahead Eagles
73' Wissel SC Cambuur Wissel R. Uldrikis voor T. Boere SC Cambuur
73' Wissel SC Cambuur Wissel F. Mambimbi voor R. Balk SC Cambuur
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor B. Adekanye Go Ahead Eagles
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Sow voor O. Edvardsen Go Ahead Eagles
89' Wissel SC Cambuur Wissel J. Ter Heide voor M. Paulissen SC Cambuur
91' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Nauber voor J. Amofa Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - SC Cambuur
Opstellingen Go Ahead Eagles - SC Cambuur
De opstellingen van Go Ahead Eagles en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach René Hake
Formatie 4-1-4-1
Coach Henk de Jong
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - SC Cambuur

Go Ahead Eagles en SC Cambuur treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en SC Cambuur in de Eredivisie vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 4 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 1
Winst SC Cambuur 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 13e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 15e plaats.